Noa Real Estate

ZOMERACTIE > 31.08 !

Uw droomhuis gezien tijdens uw vakantie ? 
Doe dan mee aan onze wedstrijd en win een lunch voor 2 personen in een sterrenrestaurant ! 

Hoe ?
Stuur ons jouw foto met je droomhuis op de achtergrond naar info@noa-re.be vóór 31 augustus 2018 !

De keuze van Tom, de OBI-WAN van de verkoopsafdeling ! 

Chateau de Cheverny

Kasteel van Chambord. 

Met het versturen van uw foto geeft u NOA de toelating deze te gebruiken voor communicatiedoeleinden tijdens de wedstrijd. U gaat evenals akkoord met het wedstrijdreglement.

NOA, van alle markten thuis !

15 juli 2018
NOA real estate, uw partner voor alle vastgoedtransacties. De zoektocht naar een gloednieuwe thuis of een geschikte koper of huurder voor uw pand start hier! Maar ook als u uitkijkt naar de beste locatie om te investeren of een nieuwbouwproject te realiseren, denken we bij NOA graag met u mee. Zelfs het beheer van uw pand nemen wij met plezier in handen.

Onze 15 medewerkers hebben immers alle expertise in huis. Ze wonen en werken in Brussel, en kennen onze hoofdstad dan ook als hun broekzak. Ze luisteren graag naar uw verwachtingen en zoeken op basis daarvan de perfecte match.

Een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Al onze makelaars zijn meertalig, zodat we u in uw eigen taal kunnen helpen. Want ook dat vinden we belangrijk!
Lees meer

In de kijker

te koop Herenhuis Sint-Lambrechts-Woluwe
  • 5
  • 1
  • 30 m²
915.000
Nieuwbouw ILOT SACRE Brussel
  • vanaf 2
  • vanaf 12 m²
vanaf 350.000
Nieuwbouw M-SQUARE Sint-Jans-Molenbeek
  • vanaf 2
  • vanaf 9 m²
vanaf 219.200

Waar maakt NOA het verschil?

Bij ons staat u centraal
Vooraleer we zelf beginnen te praten, laten we onze klanten graag aan het woord. Contacteer ons gerust en we komen eens langs om uw wensen te bespreken. Waarnaar bent u precies op zoek? Voor welke aspecten hebt u advies, expertise of ondersteuning nodig? Daar vernemen we graag meer over!

We zijn geen cowboys
Onze medewerkers zijn erkende vastgoedmakelaars met jarenlange ervaring in de sector. Het zijn stuk voor stuk adviseurs die de Brusselse vastgoedmarkt en de makelaardij vanbinnen en vanbuiten kennen. Door hun uiteenlopende achtergrond (jurist, econoom, leerkracht, …) hebben ze bovendien een brede kijk op vastgoed. Deze aanpak staat garant voor een vlekkeloze service, waarbij we de deontologische code hoog in het vaandel dragen.

We spreken uw taal
En dat mag u gerust letterlijk nemen, want onze medewerkers beheersen vlot verschillende talen. Expats die op zoek zijn naar de perfecte woonst, zijn bij NOA dus zeker aan het juiste adres!

Meer weten over de verschillende diensten die we aanbieden? Klik dan hier!