Noa Real Estate

Nieuwbouw
Rangschik op: prijs gemeente datum

Uitverkocht

Gaston4232589

Jette

JETTE | GASTON : een waardevolle investering in energiezuinig en duurzaam wonen aan een betaalbare prijs. Dit kleinschalige nieuwbouwproject is rustig gelegen op wandelafstand van het Koning Boudewijnpark en op een boogscheut van het stadcentrum en de Brusselse Ring. Het project valt op door zijn eigentijdse architectuur en de kwalitatieve interieurafwerking op maat.
Meer info

Cond'Or4139017

Elsene

GULDEN VLIES | De residentie Cond'Or is gelegen tussen de Louizalaan en de Waterloolaan, boven de Guldenvlies galerij. Uitzonderlijke geografische ligging, dichtbij verschillende prestigieuze merken, op wandelafstand van de UGC en het Gulden Vlies Theater, evenals het openbaar vervoer (Metro Louiza). Dit nieuwbouwproject met uitstekende architectuur (Jaspers-Eyers & Partners) biedt verschillende stijlvolle appartementen : 2 slaapkamers tot uitzonderlijke penthouses.
vanaf € 1.537.000 2 - 3
Meer info
Nog 2 beschikbaar

Les Balcons4138834

Sint-Lambrechts-Woluwe

LES BALCONS | Geniet van de speciale actie op de laatste penthousen ! Het residentiële project “LES BALCONS” biedt 85 appartementen aan. Op de gelijkvloerse verdieping zijn er een aantal commerciële units en kleinschalige kantoren. Er worden parkeerplaatsen voorzien alsook fietsenstallingen en bergingen. De troeven van dit project zijn o.a. de oriëntatie van de mooie terrassen, de uitmuntende energieprestatie en de hoogstaande afwerkingen.
vanaf € 464.500 2
Meer info
Rangschik op: prijs gemeente datum