Noa Real Estate

Nieuwbouw
Rangschik op: prijs gemeente datum

Nog 14 beschikbaar

JARDINS DE BAILLON3518752

Brussel

JARDINS DE BAILLON | Modelappartement te bezichtigen ! VORST: PRACHTIGE NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN MET EEN UNIEKE LIGGING IN EEN RUSTIG,GROEN PRIVE WOONERF. Het nieuwbouwproject, LES JARDINS DE BAILLON, biedt u de keuze tussen 4 residentiële gebouwen met elk 1 tot 3 verdiepingen. Alle appartementen hebben een uitzonderlijke lichtinval met mooie terassen en zijn gelegen in een rustig en groen privé woonerf.
vanaf € 168.000 1 - 3
Meer info
Nog 4 beschikbaar

JIBRELLE3518699

Ganshoren

START DER WERKEN EN REEDS MEER DAN 70% VERKOCHT ! GANSHOREN | Klein nieuwbouwproject JIBRELLE met eigentijdse architectuur en kwalitatieve interieurafwerking op maat. Een mooie selectie van 18 appartementen (1, 2 en 3 slaapkamers) verdeeld over 4 verdiepingen, die genieten van een aangename gemeenschappelijke stadstuin (ontwerp Arch. Floris Steyaert). Alle appartementen beschikken over een zonnige oriëntatie (zuidwest of zuidoost), elk met een eigen terras.
vanaf € 190.000 2
Meer info
Nog 38 beschikbaar

EKLA3518507

Sint-Jans-Molenbeek

Er waait een nieuwe wind door Brussel-West! Deze buurt is één van de strategische gebieden in de Brusselse hoofdstelijke regio en wordt , met het nieuwe Weststation als belangrijke hub, in de komende jaren ontwikkeld tot een scharnierpunt in de hoofdstad. Met het EKLA-project neemt de opwaardering van deze oude wijk een definitieve start, in navolging van gelijkaardige wijken in Gent en Antwerpen die ondertussen al een uitstekende plek geworden zijn om te leven en te investeren.
vanaf € 163.896 1 - 3
Meer info
Nog 29 beschikbaar

Les Balcons3496592

Sint-Lambrechts-Woluwe

Koop nu en geniet deze zomer van uw zonnig BALKON! Het residentiële project “LES BALCONS” biedt 85 appartementen aan. Op de gelijkvloerse verdieping zijn er een aantal commerciële units en kleinschalige kantoren. Er worden parkeerplaatsen voorzien alsook fietsenstallingen en bergingen. De troeven van dit project zijn o.a. de oriëntatie van de mooie terrassen, de uitmuntende energieprestatie en de hoogstaande afwerkingen.
vanaf € 264.500 0 - 3
Meer info

Zeyp3450941

Ganshoren

Residentie Zeyp is ideaal gelegen in Ganshoren met zowel een vlotte toegang tot de Ring, als het centrum van de stad, in de nabijheid van openbaar vervoer en diverse shoppingmogelijkheden en sportinfrastructuur. Het stijlvol nieuwbouwproject biedt 17 ruime appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 lichtrijke penthouses. Alle appartementen hebben uitstekend georiënteerde terrassen. Het is bovendien mogelijk een parking en berging aan te kopen.
vanaf € 204.000 2 - 3
Meer info

ILOT SACRE3337810

Brussel

Winnaar van de prijs « BEST RESIDENTIAL DEVELOPMENT “ op de MIPIM awards in Cannes ! In het hart van Brussel, nabij winkels en openbaar vervoer, binnen de perimeter van het Unesco Werelderfgoed, biedt het nieuwe project "L’Îlot Sacré’ een hedendaagse architectuur in een uniek kader. De verschillende kleine gebouwen bevinden zich in een beveiligd en semi-openbaar gebied nabij de Grote Markt.
vanaf € 350.000 2
Meer info
Nog 12 beschikbaar

M-SQUARE3322397

Sint-Jans-Molenbeek

M-Square - De stad aan je voeten Een vernieuwend en eigentijds project met Brussel aan je voeten. M-Square is ideaal gelegen in Sint-Jans-Molenbeek met prachtig zicht op de skyline van Brussel, aan de rand van één van de mooiste geclasseerde sites : het Scheutbos park dat over meer dan 50 hectaren een unieke biodiversiteit met uitzonderlijke landschappen biedt.
vanaf € 219.200 2 - 3
Meer info

EVERGREEN2812299

Evere

Het nieuwbouwproject Evergreen ligt vlakbij de NAVO en omvat 24 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en 1 commerciële ruimte. In de buurt vindt u een gevarieerd aanbod aan winkels en horecazaken, parken en pleintjes. Bovendien zijn alle grote invalswegen vlakbij. De residentie is een passiefbouw (dus zeer energiezuinig) met een tijdloze en stijlvolle architectuur. Magnifieke binnentuin. Interessante fiscaliteit. Ideaal als investering of om te wonen!
vanaf € 153.000 0 - 3
Meer info
Nog 10 beschikbaar

VIVE VERDE 2015256

Jette

In de nabijheid van de nieuwe Europese school in Laken, het Brugmann hospitaal en de Heizel, bevindt zich het nieuwbouwproject ‘VIVE VERDE’. Het project is omgeven door verschillende mooie parken en bestaat uit 48 appartementen (studio’s, 1, 2 en 3 slpk) met elk een mooi terras, 8 huizen met tuin op een binnenerf, ondergrondse parkeerplaatsen en kelders. Vive Verde combineert rust met bedrijvigheid.
vanaf € 127.322 1 - 3
Meer info
Rangschik op: prijs gemeente datum