Noa Real Estate

Nieuwbouw
Rangschik op: prijs gemeente datum

Nog 2 beschikbaar

Zeyp3988314

Ganshoren

Residentie Zeyp is ideaal gelegen in Ganshoren met zowel een vlotte toegang tot de Ring, als het centrum van de stad, in de nabijheid van openbaar vervoer en diverse shoppingmogelijkheden en sportinfrastructuur. Het stijlvol nieuwbouwproject biedt 17 ruime appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 lichtrijke penthouses. Alle appartementen hebben uitstekend georiënteerde terrassen. Het is bovendien mogelijk een parking en berging aan te kopen.
vanaf € 390.000 2
Meer info

Cond'Or3988299

Elsene

GULDEN VLIES | De residentie Cond'Or is gelegen tussen de Louizalaan en de Waterloolaan, boven de Guldenvlies galerij. Uitzonderlijke geografische ligging, dichtbij verschillende prestigieuze merken, op wandelafstand van de UGC en het Gulden Vlies Theater, evenals het openbaar vervoer (Metro Louiza). Dit nieuwbouwproject met uitstekende architectuur (Jaspers-Eyers & Partners) biedt verschillende stijlvolle appartementen : 2 slaapkamers tot uitzonderlijke penthouses.
vanaf € 1.537.000 2 - 3
Meer info
Nog 2 beschikbaar

VICTORY3988265

Sint-Lambrechts-Woluwe

Het standingvolle project "VICTORY" bevindt zich in een kalme residentiële omgeving nabij scholen, openbaar vervoer en winkels. Dit voormalig kantoorgebouw, omgebouwd tot woningen met een uitmuntende energieprestatie biedt een breed scala aan eenheden : Studio's, 1 en 2 slaapkamer appartementen. Uitstekend investeringsprodukt !
vanaf € 220.000 0 - 2
Meer info

Les Jardins de Woluwé3988255

Sint-Lambrechts-Woluwe

SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE | Les Jardins de Woluwé combineert een topligging in het midden van alle faciliteiten, met de rust van een groene zone. Een veilige thuishaven waar u na een drukke dag met een voldaan gevoel tot rust komt in uw appartement. Vanop de terrassen hebt u een adembenemend zicht over de groene omgeving. In de verte kleuren de avondlichtjes van de hoofstad de nachtblauwe hemel. De architectuur is zeer doordacht.
vanaf € 640.000 3 - 4
Meer info
Nog 4 beschikbaar

Gaston3927579

Jette

JETTE | GASTON : een waardevolle investering in energiezuinig en duurzaam wonen aan een betaalbare prijs. Dit kleinschalige nieuwbouwproject is rustig gelegen op wandelafstand van het Koning Boudewijnpark en op een boogscheut van het stadcentrum en de Brusselse Ring. Het project valt op door zijn eigentijdse architectuur en de kwalitatieve interieurafwerking op maat.
vanaf € 239.900 2
Meer info
Nog 3 beschikbaar

Les Balcons3891158

Sint-Lambrechts-Woluwe

LES BALCONS | Geniet van de eindejaars-actie op de laatste penthousen ! Het residentiële project “LES BALCONS” biedt 85 appartementen aan. Op de gelijkvloerse verdieping zijn er een aantal commerciële units en kleinschalige kantoren. Er worden parkeerplaatsen voorzien alsook fietsenstallingen en bergingen. De troeven van dit project zijn o.a. de oriëntatie van de mooie terrassen, de uitmuntende energieprestatie en de hoogstaande afwerkingen.
vanaf € 464.500 2 - 3
Meer info
Rangschik op: prijs gemeente datum