Noa Real Estate

Nieuwbouw
Rangschik op: prijs gemeente datum

Nog 13 beschikbaar

JARDINS DE BAILLON3576928

Brussel

JARDINS DE BAILLON | Modelappartement te bezichtigen ! VORST: PRACHTIGE NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN MET EEN UNIEKE LIGGING IN EEN RUSTIG,GROEN PRIVE WOONERF. Het nieuwbouwproject, LES JARDINS DE BAILLON, biedt u de keuze tussen 4 residentiële gebouwen met elk 1 tot 3 verdiepingen. Alle appartementen hebben een uitzonderlijke lichtinval met mooie terassen en zijn gelegen in een rustig en groen privé woonerf.
vanaf € 168.000 1 - 3
Meer info

Zeyp3599199

Ganshoren

Residentie Zeyp is ideaal gelegen in Ganshoren met zowel een vlotte toegang tot de Ring, als het centrum van de stad, in de nabijheid van openbaar vervoer en diverse shoppingmogelijkheden en sportinfrastructuur. Het stijlvol nieuwbouwproject biedt 17 ruime appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 lichtrijke penthouses. Alle appartementen hebben uitstekend georiënteerde terrassen. Het is bovendien mogelijk een parking en berging aan te kopen.
vanaf € 218.000 2 - 3
Meer info

Gaston3617730

Jette

JETTE | Het kleine nieuwbouwproject GASTON valt op door zijn eigentijdse architectuur en de kwalitatieve interieurafwerking op maat. Het biedt een selectie van 22 appartementen (1, 2 en 3 slaapkamers) in een rustige woonbuurt met het Koning Boudewijnpark op wandelafstand. Rustig, residentieel maar toch centraal gelegen op een boogscheut van het stadcentrum, met de Brusselse Ring binnen handbereik. Alle appartementen beschikken bovendien over een zuidgericht zonneterras.
vanaf € 199.900 1 - 3
Meer info
Nog 11 beschikbaar

M-SQUARE3322397

Sint-Jans-Molenbeek

M-Square - De stad aan je voeten Een vernieuwend en eigentijds project met Brussel aan je voeten. M-Square is ideaal gelegen in Sint-Jans-Molenbeek met prachtig zicht op de skyline van Brussel, aan de rand van één van de mooiste geclasseerde sites : het Scheutbos park dat over meer dan 50 hectaren een unieke biodiversiteit met uitzonderlijke landschappen biedt.
vanaf € 203.895 2 - 3
Meer info
Nog 34 beschikbaar

EKLA3599325

Sint-Jans-Molenbeek

Ontdek het nieuw modelappartement van EKLA ! Er waait een nieuwe wind door Brussel-West! Deze buurt is één van de strategische gebieden in de Brusselse hoofdstelijke regio en wordt , met het nieuwe Weststation als belangrijke hub, in de komende jaren ontwikkeld tot een scharnierpunt in de hoofdstad.
vanaf € 163.896 1 - 3
Meer info
Nog 20 beschikbaar

Les Balcons3599603

Sint-Lambrechts-Woluwe

Verhuis nog dit jaar naar uw nieuw appartement ! Het residentiële project “LES BALCONS” biedt 85 appartementen aan. Op de gelijkvloerse verdieping zijn er een aantal commerciële units en kleinschalige kantoren. Er worden parkeerplaatsen voorzien alsook fietsenstallingen en bergingen. De troeven van dit project zijn o.a. de oriëntatie van de mooie terrassen, de uitmuntende energieprestatie en de hoogstaande afwerkingen.
vanaf € 304.500 2 - 3
Meer info
Rangschik op: prijs gemeente datum