Noa Real Estate

Nieuwbouw
Rangschik op: prijs gemeente datum

Cond'Or4139017

Elsene

GULDEN VLIES | De residentie Cond'Or is gelegen tussen de Louizalaan en de Waterloolaan, boven de Guldenvlies galerij. Uitzonderlijke geografische ligging, dichtbij verschillende prestigieuze merken, op wandelafstand van de UGC en het Gulden Vlies Theater, evenals het openbaar vervoer (Metro Louiza). Dit nieuwbouwproject met uitstekende architectuur (Jaspers-Eyers & Partners) biedt verschillende stijlvolle appartementen : 2 slaapkamers tot uitzonderlijke penthouses.
vanaf € 1.537.000 2 - 3
Meer info
Nog 1 beschikbaar

Zeyp3988314

Ganshoren

Residentie Zeyp is ideaal gelegen in Ganshoren met zowel een vlotte toegang tot de Ring, als het centrum van de stad, in de nabijheid van openbaar vervoer en diverse shoppingmogelijkheden en sportinfrastructuur. Het stijlvol nieuwbouwproject biedt 17 ruime appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 lichtrijke penthouses. Alle appartementen hebben uitstekend georiënteerde terrassen. Het is bovendien mogelijk een parking en berging aan te kopen.
vanaf € 395.000 2
Meer info
Nog 2 beschikbaar

Les Balcons4138834

Sint-Lambrechts-Woluwe

LES BALCONS | Geniet van de speciale actie op de laatste penthousen ! Het residentiële project “LES BALCONS” biedt 85 appartementen aan. Op de gelijkvloerse verdieping zijn er een aantal commerciële units en kleinschalige kantoren. Er worden parkeerplaatsen voorzien alsook fietsenstallingen en bergingen. De troeven van dit project zijn o.a. de oriëntatie van de mooie terrassen, de uitmuntende energieprestatie en de hoogstaande afwerkingen.
vanaf € 464.500 2
Meer info

Les Jardins de Woluwé4132018

Sint-Lambrechts-Woluwe

SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE | Les Jardins de Woluwé combineert een topligging in het midden van alle faciliteiten, met de rust van een groene zone. Een veilige thuishaven waar u na een drukke dag met een voldaan gevoel tot rust komt in uw appartement. Vanop de terrassen hebt u een adembenemend zicht over de groene omgeving. In de verte kleuren de avondlichtjes van de hoofstad de nachtblauwe hemel. De architectuur is zeer doordacht.
vanaf € 625.000 3 - 4
Meer info
Rangschik op: prijs gemeente datum